2012-10-06 20:31:34• hírek • Szatmar.ro

A csillagok üzenete a jövő hétre

A hét kezdetben egy csalódással indul. Mars és Neptunusz megmutatják a gyenge pontokat, felismerjük, hol csapjuk be saját magunkat. Ezt azonban hamar elfelejtjük, amikor Szaturnusz és Neptunusz kozmikus randevún találkoznak egymással. Bármit is álmodtunk meg magunknak legmélyebb bensőnkben, az most valóra válhat. Ezt a folyamatot még a Nap és Jupiter is támogatja, el sem kerülhetjük boldogságunkat. És a szerelem? Vénusz és Plútó itt is valódi  happyendről gondoskodnak.


Hétfő
Mars-Neptunusz feszültségek. Mars és Neptunusz feszült quadrát fényszögben találkoznak, ugyanígy tesznek a Hold és a Nap is. Nem egy egyszerű nap. Éppen, mert különösen igyekszünk, minden ki akar csúszni a kezünkből, mintha falnak ütköznénk. Délutánig rossz a hangulat, bosszankodunk a csalódások miatt, amiket elszenvedünk.
A csillagok üzenete:
Ne hagyd elvenni a bátorságod, aludj egyet rá, hogy tisztábban láss. A fontos megbeszéléseket halaszd el. Használd ki a délutánt, hogy sietve elintézd a legsürgősebb feladatokat.

Kedd
Jupiter visszahozza a szerencsét. A Nap és Jupiter előnyös trigon fényszög alatt kapcsolódnak egymással, ugyanígy tesz Vénusz és Plútó is. Ami az előző napon még olyan nehéznek tűnt, megoldódik. Felismerjük a megoldásokhoz vezető utat, ráadásul szerencsés véletlenek is segítenek. A szerelem is szép lesz, intenzív érzelmek ébrednek bennünk, és elősegítik az összetartozás érzését.
A csillagok üzenete:
Ne térj ki tovább a problémák elől, nézz szembe a kihívásokkal, ismerd fel a lehetőségeket, és használd ki őket. Félénkség nélkül mutasd ki érzelmeidet kedvesednek, és kovácsoljatok közösen terveket a jövőhöz.

Szerda
Plútó kideríti az igazságot. Merkúr és Plútó barátságos szextil fényszögben kapcsolódnak, ugyanígy tesz a Hold a Nappal és Jupiterrel. Azok a kérdések, amik már régen foglalkoztatnak, végre tisztázódnak. Addig kutatunk, amíg kielégítő választ nem kapunk, ami tovább segít. Az emberek nagyvonalúan és szívélyesen bánnak egymással, este vidám és könnyed lesz a hangulat.
A csillagok üzenete:
Segítsd elő a sikert, ne hagyd magad egyszerűen csak lerázni. Örülj az életnek, hívd meg estére néhány barátodat.

Csütörtök
Neptunusz vigasztal, Szaturnusz erőt ad. Szaturnusz és Neptunusz pozitív kapcsolatot vesznek fel egymással. Hosszú idő óta ismét jól érezzük magunkat a bőrünkben. Belső hangunk megmondja, mi a legközelebbi teendő, felismerjük, hogy nem vagyunk egyedül a gondjainkkal. Nincs hiány sem bátorságban, sem öntudatban, csak fizikai szinten kellene kicsit több hajtóerő.
A csillagok üzenete:
Élvezd nyugodtan tovább a jó érzést, meggondolásaidat dobd ki. Hallgass az intuíciódra, és fogadd el hálásan a kozmikus ajándékokat. Csendesen fejezd be a napot, ne túl későn feküdj le aludni.

Péntek
Hangyaszorgalommal, fegyelmezetten. A Hold pozitív kapcsolatokat vesz fel Plútóval, Merkúrral és Vénusszal. Tekintetünk az élet gyakorlati dolgaira irányul. Fegyelemmel és szorgalommal akarunk még a hétvége előtt lehetőleg minél többet
elintézni. Délelőtt ne esik nehezünkre feladatunkra összpontosítani, délután megtaláljuk a megfelelő szavakat, hogy a magunk oldalára állítsuk a többieket.
A csillagok üzenete:
Minden igyekezet mellett ne veszítsd el a humorodat sem, nevess inkább magadon is, ne légy önmagadhoz olyan szigorú. Az elvégzett munka után jutalmazd meg magad valami finomsággal.

Szombat
Túlzott kötelességtudat. A Hold feszült kapcsolatot vesz fel Jupiterrel. A kötelességtudat annyira kidomborodik, hogy túl sok feladatot is felveszünk a napirendre, utána pedig csalódottak leszünk, ha nem tudunk mindent elvégezni. A ház körül és a kertben állandóan új tennivalókat találunk, amiket legszívesebben azonnal munkába vennénk, teljesítményszintünk azonban nem áll túl magasan.
A csillagok üzenete:
Ne veszítsd el a vezérfonalat, csak ahhoz fogj hozzá, amit még ma be is tudsz fejezni. Az este a pihenésé legyen, lelkiismeret-furdalás nélkül lazíthatsz.

Vasárnap
Nézeteltérések délelőtt. A Hold pozitív szextil fényszögben kötődik Marssal, viszont feszült kapcsolatra lép Uránusszal és Plútóval. A nap kezdetben nagy lendülettel és vállalkozó kedvvel indul, ebből nem sokkal később nyugtalanság és ingerlékenység lesz, ami veszekedésben sülhet ki. Délután visszatér a harmónia, készen vagyunk elviselni egymást, és kompromisszumot kötni.
A csillagok üzenete:
Térj ki a viták elől, szükség esetén tölts el pár órát egyedül. Kulturális és művészi érdeklődésednek tegyél eleget, menj múzeumba és színházba, vagy fess és muzsikálj.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: